Tip Carne:

Bacon ELIT Felii Gastro

Pentru mic-dejun sățios, alături de ouă proaspete. Baconul provine din carne de calitate superioară și trebuie să stea la loc de cinste în bucătăria ta.

Descoperă mai multe produse

Din Gama Elit

ZNE’GO Sare

Bucură-te de șoriciul perfect cu ZNE’GO în stilul clasic cu sare. Crocant, auriu, prăjit și asezonat impecabil pentru o gustare bogată în proteine, fără...

ZNE’GO BBQ

Bucură-te de șoriciul perfect cu ZNE’GO – într-o aromă intensă de Barbecue afumat. Crocant, auriu, prăjit și asezonat impecabil pentru o gustare bogată în...

Mici Porc – Vită 900 gr Elit

Mici delicioși din amestec de carne de porc și vită, pregătiți după rețeta tradițională românească. Frăgezime perfectă, gust autentic – ideali pentru grătar sau...

Mici Extra 900 gr Promo

Cu un gust desăvârșit, preferați de românii care caută produse calitative și proaspete, micii extra 900 gr sunt alegerea perfectă.

Jumări 200 gr ELIT

Pentru pofticioșii care aleg mereu gustul tradiției, numărul caloriilor pălesc în fața gustului. Alege jumările Elit, produse în România!

Salam Chorizo Premia Felii Gastro

O specialitate din bucătăria spaniolă, îl poți savura alături de brânzeturi fine și de ce nu, fructe proaspete. Un platou care îți va aduce...

Descoperă lumea bunului gust!

Rețete pe care trebuie să le încerci neapărat!

Pizza Carnivora cu bacon și pastramă

• 250 g făină;
• 8 felii bacon Elit;
• 150 g pastramă de pui Elit;
• 100 g șuncă York Elit;
• ½ drojdie uscată;
• ½ linguriță de miere;
• 125 ml apă călduță;
• 3 linguri ulei de măsline;
• 100 g pastă de roșii;
• 1 ceapă mică;
• 2 ciuperci;
• 25 g măsline, întregi sau feliate, după preferințe;
• 70 g mozzarella rasă în prealabil;
• sare;
• piper.

Supă cremă de dovleac cu bacon...

  • 1 kg de dovleac
  • 1 l de supă limpede de pui
  • 1 ceapă roșie
  • 1 lingură de unt
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 4 felii de bacon ELIT
  • 100 g parmezan
  • 2 căței de usturoi
  • 1 praf de nucșoară
  • Sare și piper după gust

Spaghete Carbonara

• 400 g spaghete;
• 200 g bacon Elit;
• 4 linguri ulei de măsline;
• 4 ouă;
• 4 linguri parmezan ras;
• sare și piper, după gust.