Politică de confidențialitate

Ultima actualizare:Iulie 2019

Pentru ELIT SRL confidențialitatea datelor dumneavoastră este foarte importantă, de aceea ne angajăm să o respectăm luând toate măsurile necesare. Prezenta politică descrie ce informații cu caracter personal colectăm de la dumneavoastră, în ce scop și pe ce bază legală, cu cine sunt ele partajate precum și drepturile dumneavoastră.

Prezentul document se dorește a fi o sursă importantă de informare oferită Persoanei vizate cu privire la modalitatea în care ELIT efectuează operațiunile de prelucrare a Datelor personale, suplimentar informarilor separate pe care ELIT le furnizeaza Persoanelor vizate conform art. 12 – 13 sau, dupa caz, art. 14 din Regulament.

CUM ACTUALIZĂM PREZENTA POLITICA?

Actualizăm această Politică de confidențialitate atunci când este necesar pentru a oferi o mai mare transparență persoanelor vizate.

Când vom posta modifcări la această poltică, vom revizui data “Ultima actualizare” si vom descrie modificările făcute.

Vă încurajăm sa revizuiți periodic Politica noastra de confidențialitate pentru a afla cum vă sunt protejate datele personale de către ELIT SRL.

IDENTITATEA ȘI DATELE DE CONTACT ALE OPERATORULUI

Denumire : ELIT SRL

Nr.Registru Comertului: J01/64/2002

Cod Unic de Inregistrare: RO14444712

Sediul: Str Victoriei 16, Cugir, jud. Alba

CE DATE CU CARACTER PERSONAL COLECTĂM ȘI CUM LE FOLOSIM?

În cadrul activităților desfășurate, raportat la scopul prelucrării, ELIT prelucrează datele personale ale Persoanei Vizate, cum ar fi:

Date furnizate voluntar de către vizitatorii site-ului nostru:

  • Completarea voluntară a adresei de e-mail în secțiunea “Contact” alături de nume si prenume ne dă acces la aceste date pentru a putea răspunde mesajului dumneavoastră.
  • Completarea voluntară a adresei de e-mail în secțiunea “Cariere” alături de nume, prenume și număr de telefon, ne dă acces la aceste date în scopul permiterii înregistrării candidaților pentru ofertele noastre de muncă și, dacă este cazul, permiterea la participarea proceselor noastre de selecție.