Descoperă lumea bunului gust!
Coaste de porc la cuptor
• coaste afumate de porc Elit;
• usturoi;
• ulei de măsline;
• sare;
• piper;
• cimbru;
• rozmarin.
Pizza Carnivora cu bacon și pastramă
• 250 g făină;
• 8 felii bacon Elit;
• 150 g pastramă de pui Elit;
• 100 g șuncă York Elit;
• ½ drojdie uscată;
• ½ linguriță de miere;
• 125 ml apă călduță;
• 3 linguri ulei de măsline;
• 100 g pastă de roșii;
• 1 ceapă mică;
• 2 ciuperci;
• 25 g măsline, întregi sau feliate, după preferințe;
• 70 g mozzarella rasă în prealabil;
• sare;
• piper.
Rulouri keto cu salam și cremă...
- 12 felii de salam ardelenesc ELIT
- 200 g cremă de brânză fără arome
- 2 fire de ceapă verde
- ½ linguriță de boia de ardei dulce afumată
- ½ linguriță pudră de usturoi
- 1 rodie (opțional)
Tetrazzini cu ciuperci, șuncă și vin
- 350 g de spaghete
- 2 căni de șuncă presată ELIT
- 2 căni de ciuperci tăiate felii
- 6 linguri de unt
- 1/3 cană de făină
- ½ cană de parmezan
- 1 cană și jumătate de lapte
- 1 cană și jumătate de supă de pui
- 1 vârf de cuțit de nucșoară
- ¼ linguriță de cimbru
- Câteva boabe de mazăre pentru culoare
- Vin alb
- Sare și piper după gust
Paste cu salam crocant
• 500 g penne sau tagliatele;
• 1 lingură de ulei;
• 350 g salam crud uscat Elit, tăiat rondele sau în fâșii subțiri;
• 250 g roșii cherry, tăiate în două;
• 100 g brânză Cheddar;
• 1 legătură de pătrunjel.
Spaghete Carbonara
• 400 g spaghete;
• 200 g bacon Elit;
• 4 linguri ulei de măsline;
• 4 ouă;
• 4 linguri parmezan ras;
• sare și piper, după gust.