Descoperă lumea bunului gust!
Rețete pe care trebuie să le încerci neapărat!
Tochitură moldovenească
• 500 g pulpă de porc;
• 300 g cârnați afumați Elit;
• 200 g slăninuță afumată Elit;
• 3 linguri untură Elit (sau ulei);
• 1 pahar vin alb;
• 4-5 căței usturoi;
• 3 linguri pastă de tomate (opțional);
• 200 ml apă (sau supă);
• sare;
• piper;
• cimbru;
• dafin;
• mămăliguță;
• 1 ou, pentru fiecare porție.
Fasole cu ciolan afumat
• 2 cepe;
• 2 morcovi;
• ½ căpățână țelină;
• 1 rădăcină pătrunjel;
• 1 ardei gras;
• 2 lingurițe boia de ardei dulce;
• 1 linguriță cimbru pisat;
• 1 ciolan afumat Elit (circa 1,5 kg);
• 5 l apă.
Frigărui din salam, mozzarela și căpșuni
- 250 g mini-salam bănățean ELIT
- 250 g căpșuni
- 60 g mini mozzarela
- 3 linguri de oțet balsamic
- 3 linguri de zahăr brun
- 2 lingurițe de cimbru proaspăt
Plăcinta Cowboy cu cârnați
- 300 g de cârnați Grătărel Plin de Carne ELIT
- 1 kg de cartofi
- 300 ml lapte
- 50 g unt
- 4 căței de usturoi
- 1 cutie de roșii cubulețe
- 1 cană de fasole roșie la conservă
- 1 ceapă
- 1 ardei gras
- 150 g brânză cheddar
- 1 lingură de ulei
- 1 linguriță de pudră de chilii
- Sare și piper
Alege