Ingrediente:
Mod de preparare:
Fierbe spaghetele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Separat, într-o tigaie, prepară rântașul – mixul dintre făină și unt, menit pentru îngroșarea sosului. Amestecă bine ingredientele și lasă rântașul să fiarbă pentru 2-3 minute la foc mic.
În aceeași compoziție adaugă ciupercile, amestecând delicat. Apoi, toarnă ușor laptele, în timp ce amesteci încontinuu în tigaie, până când compoziția începe să se îngroașe. Adaugă și supa de pui, apoi nucșoara, coriandrul și piperul.
Acum e timpul să stingi totul cu puțin vin alb și să adaugi șunca presată, tăiată bucățele, și sare după gust. Combină spaghetele cu acest sos minunat, presară câteva boabe de mazăre și pune toată compoziția într-o tavă ai cărei pereți au fost tapetați cu unt. Las-o la cuptor, la 400 de grade, pentru 30 de minute, până când suprafața devine aurie.
Bucurați-vă împreună de acest tetrazzini, dar nu înainte de a-i oferi 15 minute de odihnă.