Cârnați cu cartofi dulci și spanac la cuptor
...
Citește mai multe
Ingrediente:
Mod de preparare:
Spală sparanghelul, apoi curăță-l ca la carte: rupe părțile lemnoase și rade cu un cuțit special suprafața fibroasă. Înfășoară apoi în câte una sau două fâșii de bacon tijele sparanghelului.
Pune sparanghelul în tavă, stropindu-l cu puțin ulei. Lasă-l la copt în cuptor pentru 10 minute, apoi adaugă parmezanul ras și mai lasă-l încă 10 minute.
Între timp, prepară cele 4 ouă prin poșare. Așază apoi buchețele de sparanghel pe câte o felie de pâine prăjită în prealabil, stropeștele cu zeamă de lămâie, adaugă câte un ou poșat, presară sare și piper și pregătește-te să savurezi un aperitiv inedit.
Dacă îți place această rețetă, o poți încerca și la micul dejun sau la un brunch în weekend.