Cârnați cu cartofi dulci și spanac la cuptor
...
Citește mai multe
Folosește baconul și parmezanul ca italianul, pentru spaghete fără regrete!
• 400 g spaghete;
• 200 g bacon Elit;
• 4 linguri ulei de măsline;
• 4 ouă;
• 4 linguri parmezan ras;
• sare și piper, după gust.
Mod de preparare:
Fierbe spaghetele în apă cu sare, conform indicațiilor de pe pachet.
Taie baconul cubulețe și prăjește-l în ulei până se rumenește, într-o tigaie antiaderentă.
Amestecă ușor ouăle într-un castron, împreună cu parmezanul și piperul.
Scoate spaghetele din apă și adaugă-le în tigaia cu baconul, stinge focul și amestecă ușor.
Adaugă imediat și ouăle bătute cu parmezan, apoi o cană cu apa în care au fiert spaghetele.
Poftă bună!