Rulouri pe platouri

Image List 2

Ingrediente

  • 100g Mușchi File ELIT
  • 100g Șuncă Praga ELIT
  • 4 castraveți cornichon lungi
  • 200g brânză de vaci bine scursă
  • 2 linguri de hrean ras în oțet sau proaspăt ras (dres cu o linguriță de oțet, sare și puțin zahăr)
  • 50g smântână cu minimum 20% grăsime
  • 3 ridichi tăiate cubulețe
  • mărar și pătrunjel
  • sare și piper după gust

Mod de preparare:

Amestecă jumătate din cantitatea de brânză cu hrean, sarea, piperul și mărarul într-un bol, până obții o pasă parfumată. În jumătatea rămasă adaugă pătrunjel și 2 ridichi tăiate cubulețe.

Taie castraveții în fâșii subțiri, pe lung.

Peste fiecare felie de castravete pune câte o felie de mușchi file, apoi unge mușchiul cu pasta de brânză și hrean.

Urmezi aceiași pași și pentru rulourile cu șuncă și crema de brânză și pătrunjel. 

Rulează aperitivele și fixează-le cu o scobitoare.

Vor fi un deliciu pe masă, alături de alte bunătăți de la ELIT!

Descoperă și alte rețete