Rulouri keto cu salam și cremă de brânză

Image List 2

Ingrediente:

  • 12 felii de salam ardelenesc ELIT
  • 200 g cremă de brânză fără arome
  • 2 fire de ceapă verde
  • ½ linguriță de boia de ardei dulce afumată
  • ½ linguriță pudră de usturoi
  • 1 rodie (opțional)

Mod de preparare:

Îmbogățește gustul cremei de brânză cu pudra de usturoi, ceapa verde proaspătă și boiaua afumată. Amestecă bine ingredientele, până când crema de brânză este omogenizată și capătă o nuanță roz. 

Apoi pune câte o linguriță din noul amestec pe fiecare felie de salam, având grijă ca doar centrul feliei să fie acoperit de umplutură, pentru ca excesul să nu iasă apoi din rulou. 

Rulează și prinde feliile de salam cu scobitori, apoi așază-le pe un platou ornat cu verdeață și, optional, semințe de rodie pentru un gust exotic acrișor.

Poftă bună!

Descoperă și alte rețete