Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-o tigaie antiaderentă, pune mușchiul tăiat felii subțiri, porumbul, brânza cheddar și fulgii de chilli, amestecând cu o lingură de lemn. Sunt suficiente doar câteva minute până ce brânza cheddar se va topi și va învălui mușchiul și porumbul cu o aromă extraordinară.
Separat, pe o a doua tigaie, de preferat grill, încălzește o lipie. Adaugă o pătrime din umplutură, nivelează mixul pe toată suprafața lipiei, lăsând marginile goale cam de 2 cm. Acum e momentul să pui ”capacul” – încă o lipie – și să lași la foc mic prima quesadilla pentru 2 minute. Întoarce-o apoi cu grijă cu o paletă, pentru a se rumeni și pe cealaltă parte. Las-o pe foc încă 2 minute, apoi scoate-o pe un platou pe care îl vei acoperi, pentru a o păstra caldă.
Repetă procesul și cu celelalte 3 quesadilla, apoi taie-le în câte 4 triunghiuri egale. Având în vedere cantitatea de brânză care îi va da o consistență cremoasă, nu este nevoie de un extra sos. Poate doar de o salată de roșii și pătrunjel, opțional.
Poftă bună!