Ingrediente:
Mod de preparare:
Încinge o tigaie de tip grill pe foc mediu. Taie pieptul de pui în fâșii lungi și subțiri, și pune-l în tigaie, după ce îl ungi cu ulei de măsline, sare și piper. Gătește 3-4 minute pe o parte, apoi întoarce-l și mai lasă-l încă 4 minute. Când este gata, puiul capătă o nuanță aurie pe alocuri. Scoate carnea de pui gătită pe o farfurie și acoper-o cu folie de aluminiu.
Între timp, taie în fâșii mușchiul file și pune-l pe foc într-o tigaie cu o lingură de ulei. După ce se strânge, se rumenește și răspândește o aromă plăcută de carne afumată, stinge focul.
Acum, că pieptul de pui s-a odihnit 10 minute, îl poți toca cubulețe. Pune puiul într-un bol și amestecă-l cu iaurtul grecesc.
Ia câte o tortilla și unge-o pe o parte cu 3 linguri de hummus, apoi adaugă câteva bucăți de pui, salată verde, roșii, castravete, brânză feta și fâșii de mușchi file. Înfășoară apoi tortilla și vei obține un delicios wrap plin de proteine. Repetă operațiunea cu celelalte 3 tortilla rămase.
Aceste protein wraps pot fi consumate imediat după ce sunt preparate, însă pot fi luate și la pachet, pentru a fi servite mai târziu.
Poftă bună!