Cârnați cu cartofi dulci și spanac la cuptor
...
Citește mai multe
Oricine are în casă niște paste, un salam bun și câteva roșii. Dar nu oricine știe ce poți face din ele. În doar 15 minute.
• 500 g penne sau tagliatele;
• 1 lingură de ulei;
• 350 g salam crud uscat Elit, tăiat rondele sau în fâșii subțiri;
• 250 g roșii cherry, tăiate în două;
• 100 g brânză Cheddar;
• 1 legătură de pătrunjel.
Mod de preparare:
Fierbe pastele în apă cu sare, conform indicațiilor de pe pachet.
Pune puțin ulei la încins în tigaie, adaugă salamul și lasă-l la prăjit 3-4 minute, până devine crocant.
Adaugă roșiile și lasă totul pe foc încă 2 minute.
Strecoară apa în care au fiert pastele, adaugă mixul de salam și roșii peste paste, brânza rasă, pătrunjelul tocat și piperul.
Poftă bună!