Ingrediente:
Mod de preparare:
Taie pieptul de pui cubulețe și pune-l la sotat într-o tigaie antiaderentă în ulei de măsline, adăugând de la început mixul de condiment cajun și boiaua. După ce puiul s-a rumenit ușor, adaugă salamul chorizo, tăiat felii, și amestecă ușor.
După circa 2 minute adaugă legumele tăiate mărunt – ardeiul, ceapa, țelina Apio, usturoiul. Amestecă bine și lasă totul pe foc mic pentru 5 minute. E timpul să adaugi orezul, dar nu-l lăsa prea mult la prăjit. 3 minute sunt suficiente, înainte de adăugarea roșiilor. Amestecă din nou, iar după 5 minute adaugă apa sau supa de pui.
După ce orezul este fiert și a absorbit tot lichidul, stinge focul. Ornează farfuriile de Jambalaya cu pătrunjel și ceapă verde tocate mărunt și stropește-le cu puțină zeamă de lămâie.
Poftă bună!