Cârnați cu cartofi dulci și spanac la cuptor
...
Citește mai multe
Ingrediente
Mod de preparare:
Într-un vas, amestecă făina, praful de copt și sarea, apoi adaugă pe rând ouăle și uleiul de măsline. Taie cașcavalul, gogoșarul, roșia și feliile de Șuncă Praga ELIT în cuburi mici.
Omogenizează toate ingredientele în același vas. Implică-i și pe cei mici în preparare. Echipează-i cu o spatulă și un șorț de bucătar și urează-le spor la amestecat.
Așază în tava de brioșe discurile din hârtie de copt și toarnă compoziția, cât să umpli 3 sferturi din fiecare formă. Preîncălzește cuptorul la 180 grade Celsius. Dă tava la copt pentru 15-20 de minute, până ce brioșele trec testul scobitorii.
Rumenite, calde sau reci, vor fi perfecte pentru o gustare în pachețelul pentru birou ori pentru la școală.