Rulouri keto cu salam și cremă de brânză

Mod de preparare:

Îmbogățește gustul cremei de brânză cu pudra de usturoi, ceapa verde proaspătă și boiaua afumată. Amestecă bine ingredientele, până când crema de brânză este omogenizată și capătă o nuanță roz. 

Apoi pune câte o linguriță din noul amestec pe fiecare felie de salam, având grijă ca doar centrul feliei să fie acoperit de umplutură, pentru ca excesul să nu iasă apoi din rulou. 

Rulează și prinde feliile de salam cu scobitori, apoi așază-le pe un platou ornat cu verdeață și, optional, semințe de rodie pentru un gust exotic acrișor.

Poftă bună!

Ingrediente

  • 12 felii de salam ardelenesc ELIT
  • 200 g cremă de brânză fără arome
  • 2 fire de ceapă verde
  • ½ linguriță de boia de ardei dulce afumată
  • ½ linguriță pudră de usturoi
  • 1 rodie (opțional)

Produse Folosite

ZNE’GO Sare

Bucură-te de șoriciul perfect cu ZNE’GO în stilul clasic cu sare. Crocant, auriu, prăjit și asezonat impecabil pentru o gustare bogată în proteine, fără...

ZNE’GO BBQ

Bucură-te de șoriciul perfect cu ZNE’GO – într-o aromă intensă de Barbecue afumat. Crocant, auriu, prăjit și asezonat impecabil pentru o gustare bogată în...
Mai multe rețete

Folosind Produse Elit

Piept de porc la cuptor

• piept de porc;
• usturoi pisat;
• 1 morcov;
• 200 ml vin alb sec;
• sare;
• cimbru uscat;
• 1 ceapă;
• piper;
• fulgi de ardei iute;
• 2-3 căței de usturoi.

Coaste de porc la cuptor

• coaste afumate de porc Elit;
• usturoi;
• ulei de măsline;
• sare;
• piper;
• cimbru;
• rozmarin.

Tochitură moldovenească

• 500 g pulpă de porc;
• 300 g cârnați afumați Elit;
• 200 g slăninuță afumată Elit;
• 3 linguri untură Elit (sau ulei);
• 1 pahar vin alb;
• 4-5 căței usturoi;
• 3 linguri pastă de tomate (opțional);
• 200 ml apă (sau supă);
• sare;
• piper;
• cimbru;
• dafin;
• mămăliguță;
• 1 ou, pentru fiecare porție.

Fasole cu ciolan afumat

• 2 cepe;
• 2 morcovi;
• ½ căpățână țelină;
• 1 rădăcină pătrunjel;
• 1 ardei gras;
• 2 lingurițe boia de ardei dulce;
• 1 linguriță cimbru pisat;
• 1 ciolan afumat Elit (circa 1,5 kg);
• 5 l apă.

Sandviș cu bacon, avocado și sos...

Pentru sosul de usturoi:

• 4 căței usturoi;
• 1 iaurt natural;
• câteva fire de pătrunjel;
• zeama de la o lămâie.

Pentru sandviș:

• 2 felii pâine;
• 1 avocado feliat;
• câteva cubulețe de bacon Elit, prăjite în ulei.

Sandviș franțuzesc cu mușchi file

• 1 baghetă franțuzească;
• 2 felii mușchi file Elit;
• 4 felii brânză emmentaler;
• maioneză;
• castraveți murați, tăiați rondele;
• opțional, câteva frunze de salată verde.