Tip Carne:

Slănină afumată ELIT

Slănina Afumată ELIT îmbină tradiția culinară cu o tehnică specială de afumare. Această slănină de calitate superioară este afumată lent, pentru a-i conferi un gust intens și o aromă profundă, caracteristici specifice preparatelor autentice. Realizează platouri tradiționale românești cu Slănina Afumată Elit sau folosește-o ca ingredient secret în preparatele tale adăugând o notă de savoare autentică.

Descoperă mai multe produse

Din Gama Elit

Mici Extra 900 gr Promo

Cu un gust desăvârșit, preferați de românii care caută produse calitative și proaspete.

Jumări 200 gr ELIT

Pentru pofticioșii care aleg mereu gustul tradiției, numărul caloriilor pălesc în fața gustului. Alege jumările Elit, produse în România!

Salam Chorizo Premia Felii Gastro

O specialitate din bucătăria spaniolă, îl poți savura alături de brânzeturi fine și de ce nu, fructe proaspete. Un platou care îți va aduce...

Salam bănățean Premia Felii Gastro

Cu denumirea provenită din cea mai multi-culturală zonă a țării, salamul poate fi savurat de musafiri veniți de departe, cu aceeași pasiune!

Cotlet afumat ELIT Felii Gastro

Sandvișurile tale vor fi pregătite cât ai clipi, atunci când ai pe masă cotletul afumat de la Elit! Fără grăsimi, doar carne de calitate!

Bacon presat ELIT Felii Gastro

O opțiune mereu la îndemână pentru mese savuroase și pline de gust bun! Baconul presat Elit nu trebuie să lipsească din cămara noastră.

Descoperă lumea bunului gust!

Rețete pe care trebuie să le încerci neapărat!

Tochitură moldovenească

• 500 g pulpă de porc;
• 300 g cârnați afumați Elit;
• 200 g slăninuță afumată Elit;
• 3 linguri untură Elit (sau ulei);
• 1 pahar vin alb;
• 4-5 căței usturoi;
• 3 linguri pastă de tomate (opțional);
• 200 ml apă (sau supă);
• sare;
• piper;
• cimbru;
• dafin;
• mămăliguță;
• 1 ou, pentru fiecare porție.