Tip Carne:

Salam de vară uscat ELIT

Ideal pentru zilele în care nu ai timp să pregătești aperitive bogate. Alege salamul de vară uscat de la Elit, adaugă câteva legume și bucură-te de masă!

Descoperă mai multe produse

Din Gama Elit

Internaționale
Carne Porc

Mici Extra 900 gr Promo

Momente FestivePrânzCinăPicnic
Cu un gust desăvârșit, preferați de românii care caută produse calitative și proaspete.
Carne Porc

Jumări 200 gr ELIT

Momente FestivePrânzCinăAperitive
Pentru pofticioșii care aleg mereu gustul tradiției, numărul caloriilor pălesc în fața gustului. Alege jumările Elit, produse în România!
Carne Porc

Salam Chorizo Premia Felii Gastro

AperitiveSalatePicnicMomente Festive
O specialitate din bucătăria spaniolă, îl poți savura alături de brânzeturi fine și de ce nu, fructe proaspete. Un platou care îți va aduce...
Carne Porc

Salam bănățean Premia Felii Gastro

AperitiveSalatePicnicMomente Festive
Cu denumirea provenită din cea mai multi-culturală zonă a țării, salamul poate fi savurat de musafiri veniți de departe, cu aceeași pasiune!
Carne Porc

Cotlet afumat ELIT Felii Gastro

AperitiveSalatePicnicMomente Festive
Sandvișurile tale vor fi pregătite cât ai clipi, atunci când ai pe masă cotletul afumat de la Elit! Fără grăsimi, doar carne de calitate!
Carne Porc

Bacon presat ELIT Felii Gastro

AperitiveSalatePicnicMomente Festive
O opțiune mereu la îndemână pentru mese savuroase și pline de gust bun! Baconul presat Elit nu trebuie să lipsească din cămara noastră.

Descoperă lumea bunului gust!

Rețete pe care trebuie să le încerci neapărat!

Piept de porc la cuptor

PrânzCină

• piept de porc;
• usturoi pisat;
• 1 morcov;
• 200 ml vin alb sec;
• sare;
• cimbru uscat;
• 1 ceapă;
• piper;
• fulgi de ardei iute;
• 2-3 căței de usturoi.

Vezi Rețeta

Coaste de porc la cuptor

Pizza și PastePicnicPrânz

• coaste afumate de porc Elit;
• usturoi;
• ulei de măsline;
• sare;
• piper;
• cimbru;
• rozmarin.

Vezi Rețeta

Tochitură moldovenească

PrânzCinăMomente Festive

• 500 g pulpă de porc;
• 300 g cârnați afumați Elit;
• 200 g slăninuță afumată Elit;
• 3 linguri untură Elit (sau ulei);
• 1 pahar vin alb;
• 4-5 căței usturoi;
• 3 linguri pastă de tomate (opțional);
• 200 ml apă (sau supă);
• sare;
• piper;
• cimbru;
• dafin;
• mămăliguță;
• 1 ou, pentru fiecare porție.

Vezi Rețeta

Fasole cu ciolan afumat

PrânzCinăMomente Festive

• 2 cepe;
• 2 morcovi;
• ½ căpățână țelină;
• 1 rădăcină pătrunjel;
• 1 ardei gras;
• 2 lingurițe boia de ardei dulce;
• 1 linguriță cimbru pisat;
• 1 ciolan afumat Elit (circa 1,5 kg);
• 5 l apă.

Vezi Rețeta