Ideal pentru zilele în care nu ai timp să pregătești aperitive bogate. Alege salamul de vară uscat de la Elit, adaugă câteva roșii cherry și măsline și bucură-te de masă!
Din Gama Elit
ZNE’GO Sare
ZNE’GO BBQ
Mici Porc – Vită 900 gr Elit
Mici Extra 900 gr Promo
Jumări 200 gr ELIT
Salam Chorizo Premia Felii Gastro
Descoperă lumea bunului gust!
Piept de porc la cuptor
• piept de porc;
 • usturoi pisat;
 • 1 morcov;
 • 200 ml vin alb sec;
 • sare;
 • cimbru uscat;
 • 1 ceapă;
 • piper;
 • fulgi de ardei iute;
 • 2-3 căței de usturoi.
Coaste de porc la cuptor
• coaste afumate de porc Elit;
 • usturoi;
 • ulei de măsline;
 • sare;
 • piper;
 • cimbru;
 • rozmarin.
Tochitură moldovenească
• 500 g pulpă de porc;
 • 300 g cârnați afumați Elit;
 • 200 g slăninuță afumată Elit;
 • 3 linguri untură Elit (sau ulei);
 • 1 pahar vin alb;
 • 4-5 căței usturoi;
 • 3 linguri pastă de tomate (opțional);
 • 200 ml apă (sau supă);
 • sare;
 • piper;
 • cimbru;
 • dafin;
 • mămăliguță;
 • 1 ou, pentru fiecare porție.
Fasole cu ciolan afumat
• 2 cepe;
 • 2 morcovi;
 • ½ căpățână țelină;
 • 1 rădăcină pătrunjel;
 • 1 ardei gras;
 • 2 lingurițe boia de ardei dulce;
 • 1 linguriță cimbru pisat;
 • 1 ciolan afumat Elit (circa 1,5 kg);
 • 5 l apă.

