Oase garf afumate Promo aduc un plus de savoare și profunzime gusturilor tale culinare. Perfecte pentru a da o aromă intensă și bogată supelor, ciorbelor sau tocănițelor, aceste oase sunt afumate tradițional pentru a garanta un gust autentic care să îmbogățească fiecare îmbucătură. Ideale pentru bucătarii pasionați care vor să adauge o notă specială preparatelor casnice. Oase garf afumate Promo sunt o alegere excelentă pentru a îmbunătăți orice rețetă.
Din Gama Elit
Mici Extra 900 gr Promo
Jumări 200 gr ELIT
Salam Chorizo Premia Felii Gastro
Salam bănățean Premia Felii Gastro
Cotlet afumat ELIT Felii Gastro
Bacon presat ELIT Felii Gastro
Descoperă lumea bunului gust!
Piept de porc la cuptor
• piept de porc;
• usturoi pisat;
• 1 morcov;
• 200 ml vin alb sec;
• sare;
• cimbru uscat;
• 1 ceapă;
• piper;
• fulgi de ardei iute;
• 2-3 căței de usturoi.
Coaste de porc la cuptor
• coaste afumate de porc Elit;
• usturoi;
• ulei de măsline;
• sare;
• piper;
• cimbru;
• rozmarin.
Tochitură moldovenească
• 500 g pulpă de porc;
• 300 g cârnați afumați Elit;
• 200 g slăninuță afumată Elit;
• 3 linguri untură Elit (sau ulei);
• 1 pahar vin alb;
• 4-5 căței usturoi;
• 3 linguri pastă de tomate (opțional);
• 200 ml apă (sau supă);
• sare;
• piper;
• cimbru;
• dafin;
• mămăliguță;
• 1 ou, pentru fiecare porție.
Fasole cu ciolan afumat
• 2 cepe;
• 2 morcovi;
• ½ căpățână țelină;
• 1 rădăcină pătrunjel;
• 1 ardei gras;
• 2 lingurițe boia de ardei dulce;
• 1 linguriță cimbru pisat;
• 1 ciolan afumat Elit (circa 1,5 kg);
• 5 l apă.