Tip Carne:

Mici Extra 900 gr Promo

Cu un gust desăvârșit, preferați de românii care caută produse calitative și proaspete.

Previous article
Next article
Descoperă mai multe produse

Din Gama Elit

Mici Extra 900 gr Promo

Cu un gust desăvârșit, preferați de românii care caută produse calitative și proaspete.

Jumări 200 gr ELIT

Pentru pofticioșii care aleg mereu gustul tradiției, numărul caloriilor pălesc în fața gustului. Alege jumările Elit, produse în România!

Salam Chorizo Premia Felii Gastro

O specialitate din bucătăria spaniolă, îl poți savura alături de brânzeturi fine și de ce nu, fructe proaspete. Un platou care îți va aduce...

Salam bănățean Premia Felii Gastro

Cu denumirea provenită din cea mai multi-culturală zonă a țării, salamul poate fi savurat de musafiri veniți de departe, cu aceeași pasiune!

Cotlet afumat ELIT Felii Gastro

Sandvișurile tale vor fi pregătite cât ai clipi, atunci când ai pe masă cotletul afumat de la Elit! Fără grăsimi, doar carne de calitate!

Bacon presat ELIT Felii Gastro

O opțiune mereu la îndemână pentru mese savuroase și pline de gust bun! Baconul presat Elit nu trebuie să lipsească din cămara noastră.

Descoperă lumea bunului gust!

Rețete pe care trebuie să le încerci neapărat!

Piept de porc la cuptor

• piept de porc;
• usturoi pisat;
• 1 morcov;
• 200 ml vin alb sec;
• sare;
• cimbru uscat;
• 1 ceapă;
• piper;
• fulgi de ardei iute;
• 2-3 căței de usturoi.

Coaste de porc la cuptor

• coaste afumate de porc Elit;
• usturoi;
• ulei de măsline;
• sare;
• piper;
• cimbru;
• rozmarin.

Tochitură moldovenească

• 500 g pulpă de porc;
• 300 g cârnați afumați Elit;
• 200 g slăninuță afumată Elit;
• 3 linguri untură Elit (sau ulei);
• 1 pahar vin alb;
• 4-5 căței usturoi;
• 3 linguri pastă de tomate (opțional);
• 200 ml apă (sau supă);
• sare;
• piper;
• cimbru;
• dafin;
• mămăliguță;
• 1 ou, pentru fiecare porție.

Fasole cu ciolan afumat

• 2 cepe;
• 2 morcovi;
• ½ căpățână țelină;
• 1 rădăcină pătrunjel;
• 1 ardei gras;
• 2 lingurițe boia de ardei dulce;
• 1 linguriță cimbru pisat;
• 1 ciolan afumat Elit (circa 1,5 kg);
• 5 l apă.