Ciolanul Fără Os Elit este un deliciu culinar pentru cei care apreciază carnea fragedă și suculentă. Afumat cu măiestrie pentru a-i accentua gustul profund, acest ciolan se integrează perfect într-o varietate de rețete, de la ciorbe la tocănițe bogate sau chiar servit ca fel principal alături de garnituri tradiționale. Ușor de pregătit, Ciolanul Fără Os Elit este ideal pentru a aduce o notă de rafinament și gust autentic în orice bucătărie.
Din Gama Elit
Mici Extra 900 gr Promo
Jumări 200 gr ELIT
Salam Chorizo Premia Felii Gastro
Salam bănățean Premia Felii Gastro
Cotlet afumat ELIT Felii Gastro
Bacon presat ELIT Felii Gastro
Descoperă lumea bunului gust!
Piept de porc la cuptor
• piept de porc;
• usturoi pisat;
• 1 morcov;
• 200 ml vin alb sec;
• sare;
• cimbru uscat;
• 1 ceapă;
• piper;
• fulgi de ardei iute;
• 2-3 căței de usturoi.
Coaste de porc la cuptor
• coaste afumate de porc Elit;
• usturoi;
• ulei de măsline;
• sare;
• piper;
• cimbru;
• rozmarin.
Tochitură moldovenească
• 500 g pulpă de porc;
• 300 g cârnați afumați Elit;
• 200 g slăninuță afumată Elit;
• 3 linguri untură Elit (sau ulei);
• 1 pahar vin alb;
• 4-5 căței usturoi;
• 3 linguri pastă de tomate (opțional);
• 200 ml apă (sau supă);
• sare;
• piper;
• cimbru;
• dafin;
• mămăliguță;
• 1 ou, pentru fiecare porție.
Fasole cu ciolan afumat
• 2 cepe;
• 2 morcovi;
• ½ căpățână țelină;
• 1 rădăcină pătrunjel;
• 1 ardei gras;
• 2 lingurițe boia de ardei dulce;
• 1 linguriță cimbru pisat;
• 1 ciolan afumat Elit (circa 1,5 kg);
• 5 l apă.