Despre noi

Ne caracterizează performanța, calitatea, inovația, respectul și angajamentul pentru consumatori și partenerii de afaceri. Ne dezvoltăm continuu tehnologia de fabricație pentru a garanta calitatea și siguranța produselor noastre.

Misiunea noastră

Suntem conştienţi că datorăm calitate tuturor clienţilor noştri, iar noi ne onorăm datoriile. De aceea, toţi urmărim un singur scop, acela de a crea mezeluri cu un gust desăvârșit. Creăm valoare atât pentru consumatori, cât şi pentru comunitatea din care facem parte.

Valorile noastre

Respectăm ceea ce spunem că vom face
Ne cunoaștem afacerea și oferim rezultate
Avem grijă de partenerii, clienții și consumatorii noștri
Suntem o echipă, muncim cu seriozitate și ne place ceea ce facem!

Calitate

Asigurăm continuu calitatea și siguranța produselor și preparatelor noastre din carne prin respectarea riguroasă a procedurilor și protocoalelor de lucru specifice industriei alimentare. Experiența specialiștilor noștri, tehnologia de înaltă calitate și o echipă harnică, responsabilă, sunt garanția gustului desăvârșit.

PRODUCȚIE

Spatiile noastre de productie cuprind hale moderne, depozite cu camere frigorifice și de climatizare, laborator sanitar, depozit pentru condimente și hală de desfacere, toate fiind conforme cu cele mai stricte standarde în vigoare.

CERTIFICĂRI

Am implementat și certificat o serie de sisteme de management care ne confirmă nivelul nostru de performanță: ISO 9001:2015, ISO 22000:2018, ISO 45001:2018, ISO 14001:2015, FSSC 22000.

CONSECVENȚĂ

Acordăm o deosebită atenție întregului flux de producție, de la recepția materiilor prime, la ambalarea produselor, astfel încât consumatorii se pot bucura mereu de același gust desăvârșit.

Cine suntem

Cu o experiență vastă în producția de mezeluri, 4 fabrici proprii și o echipă de peste 2.000 de angajați, ne dezvoltăm continuu pentru a oferi permanent produse de cea mai bună calitate.

ECHIPĂ

Echipa noastră e formată din peste 2.000 de specialiști în industria alimentară, profesioniști dedicați, cărora le asigurăm un mediu de lucru sigur și plăcut. Pentru că ne dorim să deservim nevoile consumatorilor, suntem într-un proces de creație, inovare și îmbunătățire continuă.

BRAND-URI

Elit a dezvoltat de-a lungul timpului o sortimentație de peste 300 de produse delicioase, care s-au bucurat, încă de la lansare, de aprecierea consumatorilor. Cele 6 brand-uri proprii ne mențin în preferințele consumatorilor.

DISTRIBUȚIE

Înțelegem necesitatea unui sistem de transport și livrare al produselor către parteneri și clienți, bine pus la punct. Ne mândrim cu flota de transport modernă, care va livra orice comandă, în orice colț al țării, în numai 24 de ore.

MAGAZINE

Ne găsești în rețeaua proprie de aprox. 50 de magazine, cu produse proaspete, oferte speciale și un personal amabil, în magazinele din retail-ul tradițional, în marile lanțuri de magazine din România și în afara țării.

Placeholder

Brand-urile noastre

Elit îți ofertă o gamă largă de preparate proaspete, pregătite cu grijă. De ce sunt produsele Elit atât de gustoase? Pentru că au la bază carne de porc, vită sau pasăre.