Mini rulouri cu cârnați

Când n-ai timp… îți faci! Iată o idee de rețetă rapidă cu gust desăvârșit, gata în mai puțin de 30 de minute.

Mod de preparare:

Unge cu muștar toată suprafața aluatului lăsat la decongelat, iar apoi, cu un cuțit foarte ascuțit, taie fâșii late cât cârnăciorii.

Așază câte un cârnăcior pe fiecare fâșie, rulează, iar apoi taie. Așază mini-rulourile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Unge rulourile cu cele 2 ouă bătute în prealabil, apoi pune-le frumos pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Lasă rulourile timp de 20 de minute la copt.

După ce rulourile s-au copt, lasă-le la răcit preț de câteva minute, înainte de a le savura.

Poftă bună!

Ingrediente

• 300 g cârnați cu șuncă Elit, tăiați în bucăți lungi, de 5-6 cm;
• 1 pachet aluat foietaj;
• 2 ouă;
• muștar.

Produse Folosite

Internaționale
Carne Porc

Mici Extra 900 gr Promo

Momente FestivePrânzCinăPicnic
Cu un gust desăvârșit, preferați de românii care caută produse calitative și proaspete.
Carne Porc

Jumări 200 gr ELIT

PrânzCinăAperitiveMomente Festive
Pentru pofticioșii care aleg mereu gustul tradiției, numărul caloriilor pălesc în fața gustului. Alege jumările Elit, produse în România!
Mai multe rețete

Folosind Produse Elit

Piept de porc la cuptor

PrânzCină

• piept de porc;
• usturoi pisat;
• 1 morcov;
• 200 ml vin alb sec;
• sare;
• cimbru uscat;
• 1 ceapă;
• piper;
• fulgi de ardei iute;
• 2-3 căței de usturoi.

Vezi Rețeta

Coaste de porc la cuptor

PrânzCinăSalate

• coaste afumate de porc Elit;
• usturoi;
• ulei de măsline;
• sare;
• piper;
• cimbru;
• rozmarin.

Vezi Rețeta

Tochitură moldovenească

PrânzCinăMomente Festive

• 500 g pulpă de porc;
• 300 g cârnați afumați Elit;
• 200 g slăninuță afumată Elit;
• 3 linguri untură Elit (sau ulei);
• 1 pahar vin alb;
• 4-5 căței usturoi;
• 3 linguri pastă de tomate (opțional);
• 200 ml apă (sau supă);
• sare;
• piper;
• cimbru;
• dafin;
• mămăliguță;
• 1 ou, pentru fiecare porție.

Vezi Rețeta

Fasole cu ciolan afumat

PrânzCinăMomente Festive

• 2 cepe;
• 2 morcovi;
• ½ căpățână țelină;
• 1 rădăcină pătrunjel;
• 1 ardei gras;
• 2 lingurițe boia de ardei dulce;
• 1 linguriță cimbru pisat;
• 1 ciolan afumat Elit (circa 1,5 kg);
• 5 l apă.

Vezi Rețeta

Sandviș cu bacon, avocado și sos...

PicnicLa MeciMic dejun
Pentru sosul de usturoi:

• 4 căței usturoi;
• 1 iaurt natural;
• câteva fire de pătrunjel;
• zeama de la o lămâie.

Pentru sandviș:

• 2 felii pâine;
• 1 avocado feliat;
• câteva cubulețe de bacon Elit, prăjite în ulei.

Vezi Rețeta

Sandviș franțuzesc cu mușchi file

Mic dejunSandvișuriPicnic

• 1 baghetă franțuzească;
• 2 felii mușchi file Elit;
• 4 felii brânză emmentaler;
• maioneză;
• castraveți murați, tăiați rondele;
• opțional, câteva frunze de salată verde.

Vezi Rețeta