Gofre cu Salam de vară ELIT

Mod de preparare:

Amestecă făina, praful de copt, condimentele, verdețurile și brânza Gouda rasă. Într-un alt bol, bate ouăle cu smântâna, laptele și uleiul vegetal. Încorporează acest amestec în cel preparat anterior. Omogenizează cu o spatulă.

Încălzește aparatul de făcut gofre și unge-l cu puțin ulei. Cu ajutorul unui polonic, pune puțin din compoziția de gofre, apoi așază felii de Salam de vară ELIT, pentru un gust irezistibil. Suplimentează cu încă puțină compoziție, cât să acoperi salamul.

Gătește gofrele până se rumenesc. Calde sau reci, servește-le simple, cu cremă de brânză, cu un ou poșat sau o salată.

Ingrediente

  • 10 felii subțiri de Salam de vară ELIT
  • 2 căni cu făină
  • 2 lingurițe praf de copt
  • 1 linguriță usturoi granulat
  • 1 linguriță pătrunjel tocat fin
  • 1 linguriță mărar tocat fin
  • 1/2 linguriță rozmarin
  • 1/4 linguriță tarhon uscat
  • 1/2 cană brânză Gouda rasă
  • 2 căni lapte bătut
  • 3 ouă
  • 2/3 cană de smântână săracă în grăsimi
  • 1/2 cană ulei vegetal

Produse Folosite

Internaționale
Carne Porc

Mici Extra 900 gr Promo

PrânzCinăPicnicMomente Festive
Cu un gust desăvârșit, preferați de românii care caută produse calitative și proaspete.
Carne Porc

Jumări 200 gr ELIT

PrânzCinăAperitiveMomente Festive
Pentru pofticioșii care aleg mereu gustul tradiției, numărul caloriilor pălesc în fața gustului. Alege jumările Elit, produse în România!
Mai multe rețete

Folosind Produse Elit

Piept de porc la cuptor

PrânzCină

• piept de porc;
• usturoi pisat;
• 1 morcov;
• 200 ml vin alb sec;
• sare;
• cimbru uscat;
• 1 ceapă;
• piper;
• fulgi de ardei iute;
• 2-3 căței de usturoi.

Vezi Rețeta

Coaste de porc la cuptor

PrânzCinăSalate

• coaste afumate de porc Elit;
• usturoi;
• ulei de măsline;
• sare;
• piper;
• cimbru;
• rozmarin.

Vezi Rețeta

Tochitură moldovenească

PrânzCinăMomente Festive

• 500 g pulpă de porc;
• 300 g cârnați afumați Elit;
• 200 g slăninuță afumată Elit;
• 3 linguri untură Elit (sau ulei);
• 1 pahar vin alb;
• 4-5 căței usturoi;
• 3 linguri pastă de tomate (opțional);
• 200 ml apă (sau supă);
• sare;
• piper;
• cimbru;
• dafin;
• mămăliguță;
• 1 ou, pentru fiecare porție.

Vezi Rețeta

Fasole cu ciolan afumat

PrânzCinăMomente Festive

• 2 cepe;
• 2 morcovi;
• ½ căpățână țelină;
• 1 rădăcină pătrunjel;
• 1 ardei gras;
• 2 lingurițe boia de ardei dulce;
• 1 linguriță cimbru pisat;
• 1 ciolan afumat Elit (circa 1,5 kg);
• 5 l apă.

Vezi Rețeta

Sandviș cu bacon, avocado și sos...

La MeciMic dejunSandvișuri
Pentru sosul de usturoi:

• 4 căței usturoi;
• 1 iaurt natural;
• câteva fire de pătrunjel;
• zeama de la o lămâie.

Pentru sandviș:

• 2 felii pâine;
• 1 avocado feliat;
• câteva cubulețe de bacon Elit, prăjite în ulei.

Vezi Rețeta

Sandviș franțuzesc cu mușchi file

La MeciMic dejunSandvișuri

• 1 baghetă franțuzească;
• 2 felii mușchi file Elit;
• 4 felii brânză emmentaler;
• maioneză;
• castraveți murați, tăiați rondele;
• opțional, câteva frunze de salată verde.

Vezi Rețeta