Ochiuri la cuptor cu kaizer Elit

Încearcă un mic dejun rapid, gustos și consistent, numai bun de pregătit pentru toți pofticioșii casei.

Mod de preparare:

Unge cu puțin unt vasele de ceramică.

Taie kaizerul Elit fâșii și pune-l la baza vaselor.

Taie frunzele de ceapă verde mărunt și presară-le peste kaizer.

Sparge câte 2 ouă în fiecare vas și condimentează cu sare, piper și nucșoară după gust.

Presară deasupra cașcaval ras, apoi dă totul la cuptorul preîncălzit la 200 °C, timp de 20 de minute.

Servește preparatul imediat, cu topping de ceapă verde.

Ingrediente

• 4 ouă;
• 150g kaizer ELIT;
• 200g cașcaval;
• sare;
• piper;
• nucșoară;
• unt, pentru uns.

Produse Folosite

Elit
Carne Porc

Kaizer ELIT

PicnicPizza și pasteLa MeciSandvișuri
O varză călită bine are mereu un gust dulce, dar poate avea și o aromă specială dacă adaugi câteva bucăți de Kaizer de la...
Mai multe rețete

Folosind Produse Elit

Piept de porc la cuptor

PrânzCină

• piept de porc;
• usturoi pisat;
• 1 morcov;
• 200 ml vin alb sec;
• sare;
• cimbru uscat;
• 1 ceapă;
• piper;
• fulgi de ardei iute;
• 2-3 căței de usturoi.

Vezi Rețeta

Coaste de porc la cuptor

PrânzCinăSalate

• coaste afumate de porc Elit;
• usturoi;
• ulei de măsline;
• sare;
• piper;
• cimbru;
• rozmarin.

Vezi Rețeta

Tochitură moldovenească

PrânzCinăMomente Festive

• 500 g pulpă de porc;
• 300 g cârnați afumați Elit;
• 200 g slăninuță afumată Elit;
• 3 linguri untură Elit (sau ulei);
• 1 pahar vin alb;
• 4-5 căței usturoi;
• 3 linguri pastă de tomate (opțional);
• 200 ml apă (sau supă);
• sare;
• piper;
• cimbru;
• dafin;
• mămăliguță;
• 1 ou, pentru fiecare porție.

Vezi Rețeta

Fasole cu ciolan afumat

PrânzCinăMomente Festive

• 2 cepe;
• 2 morcovi;
• ½ căpățână țelină;
• 1 rădăcină pătrunjel;
• 1 ardei gras;
• 2 lingurițe boia de ardei dulce;
• 1 linguriță cimbru pisat;
• 1 ciolan afumat Elit (circa 1,5 kg);
• 5 l apă.

Vezi Rețeta

Sandviș cu bacon, avocado și sos...

Mic dejunSandvișuriAperitive
Pentru sosul de usturoi:

• 4 căței usturoi;
• 1 iaurt natural;
• câteva fire de pătrunjel;
• zeama de la o lămâie.

Pentru sandviș:

• 2 felii pâine;
• 1 avocado feliat;
• câteva cubulețe de bacon Elit, prăjite în ulei.

Vezi Rețeta

Sandviș franțuzesc cu mușchi file

Mic dejunSandvișuriPicnic

• 1 baghetă franțuzească;
• 2 felii mușchi file Elit;
• 4 felii brânză emmentaler;
• maioneză;
• castraveți murați, tăiați rondele;
• opțional, câteva frunze de salată verde.

Vezi Rețeta