Slăninuța Premia Elit aduce un plus de savoare oricărui preparat. Această slăninuță este ușor sărată și afumată perfect pentru a-i accentua aroma bogată. Ideală pentru a fi savurată ca atare, alături de ceapă și pâine proaspătă, sau pentru a adăuga un gust autentic românesc la diverse mâncăruri. Slăninuța Premia Elit este alegerea perfectă pentru cei care își doresc să experimenteze tradiția culinară românească la ea acasă.
Din Gama Elit
Mici Extra 900 gr Promo
Jumări 200 gr ELIT
Salam Chorizo Premia Felii Gastro
Salam bănățean Premia Felii Gastro
Cotlet afumat ELIT Felii Gastro
Bacon presat ELIT Felii Gastro
Descoperă lumea bunului gust!
Piept de porc la cuptor
• piept de porc;
• usturoi pisat;
• 1 morcov;
• 200 ml vin alb sec;
• sare;
• cimbru uscat;
• 1 ceapă;
• piper;
• fulgi de ardei iute;
• 2-3 căței de usturoi.
Coaste de porc la cuptor
• coaste afumate de porc Elit;
• usturoi;
• ulei de măsline;
• sare;
• piper;
• cimbru;
• rozmarin.
Tochitură moldovenească
• 500 g pulpă de porc;
• 300 g cârnați afumați Elit;
• 200 g slăninuță afumată Elit;
• 3 linguri untură Elit (sau ulei);
• 1 pahar vin alb;
• 4-5 căței usturoi;
• 3 linguri pastă de tomate (opțional);
• 200 ml apă (sau supă);
• sare;
• piper;
• cimbru;
• dafin;
• mămăliguță;
• 1 ou, pentru fiecare porție.
Fasole cu ciolan afumat
• 2 cepe;
• 2 morcovi;
• ½ căpățână țelină;
• 1 rădăcină pătrunjel;
• 1 ardei gras;
• 2 lingurițe boia de ardei dulce;
• 1 linguriță cimbru pisat;
• 1 ciolan afumat Elit (circa 1,5 kg);
• 5 l apă.