Gofre cu Salam de vară ELIT

Image List 2

Ingrediente

  • 10 felii subțiri de Salam de vară ELIT
  • 2 căni cu făină
  • 2 lingurițe praf de copt
  • 1 linguriță usturoi granulat
  • 1 linguriță pătrunjel tocat fin
  • 1 linguriță mărar tocat fin
  • 1/2 linguriță rozmarin
  • 1/4 linguriță tarhon uscat
  • 1/2 cană brânză Gouda rasă
  • 2 căni lapte bătut
  • 3 ouă
  • 2/3 cană de smântână săracă în grăsimi
  • 1/2 cană ulei vegetal

Mod de preparare:

Amestecă făina, praful de copt, condimentele, verdețurile și brânza Gouda rasă. Într-un alt bol, bate ouăle cu smântâna, laptele și uleiul vegetal. Încorporează acest amestec în cel preparat anterior. Omogenizează cu o spatulă.

Încălzește aparatul de făcut gofre și unge-l cu puțin ulei. Cu ajutorul unui polonic, pune puțin din compoziția de gofre, apoi așază felii de Salam de vară ELIT, pentru un gust irezistibil. Suplimentează cu încă puțină compoziție, cât să acoperi salamul.

Gătește gofrele până se rumenesc. Calde sau reci, servește-le simple, cu cremă de brânză, cu un ou poșat sau o salată.

Descoperă și alte rețete