Frigăruile din salam, mozzarella și căpșuni, aromate cu glazură de oțet balsamic, sunt alegerea perfectă pentru un aperitiv proaspăt, original și memorabil la o masă ușoară de primăvară cu prietenii.
• 250 g salam chorizo ELIT;
• 250 g căpșuni;
• 60 g mini-mozzarella;
• 3 linguri oțet balsamic;
• 3 linguri zahăr brun;
• 2 lingurițe cimbru proaspăt.
Mod de preparare:
Prepară mai întâi glazura, încălzind oțetul balsamic împreună cu zahărul într-o tigaie, la foc mediu. După ce zahărul s-a dizolvat și amestecul a început să fiarbă, lasă-l pe foc încă două minute și pune glazura deoparte, la răcit.
Pregătește apoi frigăruile, înțepând cu grijă, alternativ, feliile de salam chorizo ELIT, biluțele de mini-mozzarella și căpșunile întregi.
La final, glazurează-le cu crema delicioasă de oțet balsamic și asezonează-le cu cimbru proaspăt.
Poftă bună!