Frigărui din salam, mozzarella și căpșuni

Frigăruile din salam, mozzarella și căpșuni, aromate cu glazură de oțet balsamic, sunt alegerea perfectă pentru un aperitiv proaspăt, original și memorabil la o masă ușoară de primăvară cu prietenii.

Image List 2

Ingrediente

• 250 g salam chorizo ELIT;
• 250 g căpșuni;
• 60 g mini-mozzarella;
• 3 linguri oțet balsamic;
• 3 linguri zahăr brun;
• 2 lingurițe cimbru proaspăt.

Mod de preparare:

Prepară mai întâi glazura, încălzind oțetul balsamic împreună cu zahărul într-o tigaie, la foc mediu. După ce zahărul s-a dizolvat și amestecul a început să fiarbă, lasă-l pe foc încă două minute și pune glazura deoparte, la răcit.

Pregătește apoi frigăruile, înțepând cu grijă, alternativ, feliile de salam chorizo ELIT, biluțele de mini-mozzarella și căpșunile întregi.

La final, glazurează-le cu crema delicioasă de oțet balsamic și asezonează-le cu cimbru proaspăt.

Poftă bună!

Descoperă și alte rețete