Frigărui din salam, mozzarela și căpșuni

Image List 2

Ingrediente:

  • 250 g mini-salam bănățean ELIT
  • 250 g căpșuni
  • 60 g mini mozzarela
  • 3 linguri de oțet balsamic
  • 3 linguri de zahăr brun
  • 2 lingurițe de cimbru proaspăt

Mod de preparare:

Prepară mai întâi glazura, încălzind oțetul balsamic împreună cu zahărul într-o tigaie, la foc mediu. După ce zahărul s-a dizolvat și amestecul a început să fiarbă, lasă-l pe foc încă două minute și pune glazura deoparte, la răcit.

Pregătește apoi frigăruile, înțepând cu grijă, alternativ, feliile de salam, buletele de mini-mozzarela și căpșunile întregi. La final, glazurează-le cu crema delicioasă de oțet balsamic și asezonează-le cu cimbru proaspăt. 

Combinația gusturilor te va surprinde plăcut, cu siguranță!

Descoperă și alte rețete