Un fel de mâncare consistent, aromat și reconfortant, perfect pentru un weekend de iarnă, când vremea rece te îndeamnă la povești în familie.
• 350 g cârnați de porc afumați ELIT;
• 3 cartofi dulci;
• ½ cană spanac congelat, mărunțit;
• 6 căței usturoi;
• 2 linguri unt;
• 2 linguri miere;
Mod de preparare:
Feliază Cârnații de porc afumați ELIT în rondele de grosime potrivită și taie cartofii rondele, apoi pune-i într-o tavă.
Adaugă și spanacul, după ce s-a dezghețat, amestecând pentru a omogeniza toate ingredientele.
Pisează căței de usturoi direct peste cele trei ingrediente, adaugă mierea și untul. Amestecă din nou, pentru ca toate aromele să se întrepătrundă și să te bucuri de fiecare gust în parte.
Acoperă tava cu o folie de aluminiu și pune-o în cuptor la 180 grade Celsius, pentru 45 de minute. Poate fi servit imediat, cald, alături de salata preferată.
Poftă bună!