Produsele noastre

Având la bază materie primă de calitate, gama Elit oferă produse calibrate aproape de perfecțiune!

Filtrează după

ELIT

Din 2002, Elit a dezvoltat o gamă largă de mezeluri cu gust desăvârșit. De ce sunt atât de gustoase? Pentru că au la bază carnea de porc, vită sau pasăre. Ne propunem să satisfacem cele mai exigente gusturi și să deschidem apetitul celor care încă nu au făcut cunoștință cu noi. Elit este cel mai popular brand al nostru, care reunește principala noastră grijă și promisiune, aceea de a pregăti produse cu gust desăvârșit.

Vezi produsele
Image ELIT

Plin de Carne

Promisiunea brandului ”Plin de Carne” este aceea de a oferi clienților noștri produse cu gustul de odinioară. La noi e lege, „din 100 de kile de carne trebe musai să scoatem tot 100 de kile de bunătăți cu gust autentic”. „Plin De Carne‟ reunește produse de calitate superioară pentru toți românii care vor să redescopere gustul autentic al mezelurilor de calitate. Organizezi o petrecere și vrei să mulțumești toți invitații? Pregătește platouri de mezeluri „Plin de Carne". Acestea vor fi mereu soluția perfectă pentru toate gusturile.

Vezi produsele
Image Plin de Carne

Premia

Din punct de vedere al gustului, toate produsele Premia sunt extraordinare și au un gust desăvârșit. Mezelurile noastre sunt premium și nu facem rabat de la calitatea lor! Fie că îți este poftă de șuncă presată sau specialități afumate, în gama de produse Premia vei găsi exact ce îți dorești! Promisiunea Premia este aceea de a oferi clienților noștri produse și preparate proaspete, atent selecționate și gustoase.

Vezi produsele
Image Premia

Promo

Gama de produse Promo a apărut din dorința de a fi cât mai aproape de consumatori cu prețuri cât mai accesibile, astfel încât oricine să se poată bucura de savoarea unor produse cu gust desăvârșit. Brandul Pomo vă oferă mezeluri delicioase, precum cârnați, salam și produse afumate, excelente pentru sandwich-uri sau platouri. Promo va fi întotdeauna o opțiune convenabilă pentru familia ta!

Vezi produsele
Image Promo

Pizzaro

Pizzaro este brand-ul Elit special creat pentru clienții HoReCa, ce include sortimente gustoase de mezeluri. Cine știe în ce preparat sau în ce local ne vei întâlni? Gustul desăvârșit ne va diferenția!

Vezi produsele
Image Pizzaro

Veri

Produsele Veri sunt atât de bune, încât ne așteptăm să le regăsim în fiecare casă, la fiecare masă. Suntem specialiști în bunătăți de casă cum ar fi pastrama sau șunca de casă, dar și specialități din carne de pui și curcan.

Vezi produsele
Image Veri

Finom

Elit și-a propus să creeze produse cu gust desăvârșit, care răspund exigențelor clienților noștri, inclusiv a nișelor de piață cu specific etnic.

Vezi produsele
Image Finom

Salade

Pentru acei pofticioși care pe lângă mezelurile noastre doresc produse vegetale din ingrediente de calitate, cu același gust desăvârșit.

Vezi produsele
Image Salade

Motz

În limba română, cuvântul „Motz” semnifică în general partea de sus, fruntea, cel mai bun din ceva, chiar mai îngrijit, sau mai amuzant și este ușor de pronunțat și de memorat. Principalele beneficii ale produsului pentru consumatorul final sunt calitatea constantă și unic, același gust delicios de fiecare dată și peste tot. "Motz" este un hot dog spectaculos, rezultat dintr-o combinație perfectă de 3 ingrediente, chifle crocante - hot dog sau cârnați Elit - sosuri. Este ușor de consumat și poate fi savurat în diverse moduri, cum ar fi o gustare în oraș, pe drum, o masă rapidă sau o gustare fierbinte la locul de muncă.

Vezi produsele
Image Motz